MESLEK KOMİTE DUYURU

14.Nolu Meslek Komitesi Matbaa Sektörüne Yönelik İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi.

Odamız 14 Nolu KİTAP- KAĞIT-MATBAA-GAZETE, TV, RADYO-REKLAM ve AJANSLAR Meslek Komitesi tarafından  "Matbaa Sektörünün Problemleri ve Çözüm Önerileri" konulu bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kağıt ve matbaa sektöründe yaşanılan problemlerin  ve alınması gereken önlemlerin görüşüldüğü toplantıya Odamız Meclis Üyesi Necip YILMAZ başkanlık etti. Matbacılar Odası Başkanı Eyyüp Ökkeş Boynukısa, Meclis Üyelerimiz Mehmet Özcan ve Orhan Durucu, Meslek Komite Başkanı Didem BÜYÜKBEŞE  ,Meslek Komite üyeleri Eyyüp SİNGEÇ ve sektör temsilcilerinin  katılımıyla gerçekleşen toplantıda sektörel ve ekonomik gelişmeler hakkındaki görüş ve öneriler değerlendirildi.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 24 Eylül 2018 Pazartesi