MESLEK KOMİTE DUYURU

27 NOLU MESLEK KOMİTESİ TARAFINDAN YAPI DENETİM FİRMALARI İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Odamız 27 Nolu Mühendisler-Mimarlar ve Yapı Denetim firmaları Meslek Komitesi tarafından Yapı Denetim Firmaları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Yapı Denetim Firmalarının yaşadığı sektörel problemlerin ele alındığı toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özgözükara başkanlık etti.

Meclis Üyemiz Necdet Kılıç , Meslek Komite Üyemiz Mehmet Emin Yıldız ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ilerleyen günlerde sektöre yönelik yapılacak kanuni düzenlemeler ve bu düzenlemelerin sektöre etkileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 06 Eylül 2018 Perşembe