MESLEK KOMİTE DUYURU

8 Nolu Cafe –Restaurant -Caterıng Hizmetleri Meslek Komitesi Tarafından Gastronomi Sektör Toplantısı Düzenlendi

Odamız 8 NOLU CAFE-RESTAURANT-CATERING HİZMETLERİ Meslek Komitesi  tarafından  grupta faaliyet gösteren üyelerin katılımıyla "Gastronomi Sektörü Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı " düzenlendi.

Toplantıda, Çalışma ve İş kurumu Gaziantep İl  Müdürü Siraç EKİN tarafından  Gaziantep Ticaret Odası ile  İŞKUR işbirliğinde yürütülen  MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Protokolü), Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik MYO Öğretim Görevlisi ve MASAT DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nadir ZEYREK tarafından  EZELDEN EBEDE GAZİ MUTFAK projeleri hakkında  bilgilendirme yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu  başkanlığında, Meslek Komite Başkanı Ahmet Abuşoğlu, Başkan Yardımcısı Selami Naim Öner, Meclis üyesi Sakıp Çadır ve Meslek Komite Üyesi Ali Volkan Karalar'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, üyelerimizin her iki proje hakkındaki soruları cevaplandı.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 30 Kasım 2018 Cuma