DUYURU

ASYA PASİFİK TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONFEDERASYONU 7. GENÇ GİRİŞİMCİ VE 2. KADIN GİRİŞİMCİ ÖDÜLÜ BAŞVURUSU BAŞLAMIŞTIR.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; "7. Asya-Pasifik Genç Girişimci Ödülü ve 2. Asya-Pasifik Kadın Girişimci Ödülü"nün, 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan 32. CACCI Konferansı esnasında verilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

7. Asya-Pasifik Genç Girişimci Ödülü ve 2.Asya-Pasifik Kadın Girişimci Ödülü, iş yaptıkları alanlarda ve ülkelerinde sosyal sorumluluğu ön plana çıkarmayı hedefleyen genç ve kadın girişimcilerin başarılarını tespit etmek amacını taşımaktadır. Söz Konusu ödüller ile ilgili detaylı bilgi ve katılımcı formuna TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde yer alan "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Diğer Duyurular" bölümünden ulaşılabilmektedir.

"7. Asya-Pasifik Genç Girişimci Ödülü ve 2. Asya-Pasifik Kadın Girişimci Ödülü" ne aday olmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan başvuru formunu doldurarak en geç 25 Haziran 2018 tarihine kadar TOBB'a (e-posta: basak.onur@tobb.org.tr) iletmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

****2. Asya-Pasifik Kadın Girişimci Ödülü