FISTIK FİYATLARINDAKİ ARTIŞIN BAKLAVA VE UNLU MAMULLER SEKTÖRÜNE ETKİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
E-GTO Online

MESLEK KOMİTE DUYURU

Son dönemdeki fıstık fiyatlarındaki artış, artışın baklava ve unlu maüller sektörüne etkileri ve sektörün diğer problemlerinin görüşülmesi amacıyla; Odamız Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim AKSU başkanlığında, Odamız 2 Nolu UNLU MAMÜLLER- BAKLAVA-UN-BULGUR- BAKLİYAT İMALATI  Meslek Komite başkanı Mehmet ÇİFTÇİ, meslek komite üyesi Abdulkadir GÜLLÜOĞLU ile baklava,kadayıf, katmer,künefe ve unlu mamuller alanında faaliyet gösteren üyelerimizin katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının sonucunda ortaya konulan sorunlar ve çözüm önerilerinin bir rapor haline getirilerek ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesine karar verildi.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 03 Ağustos 2017 Perşembe