GTO Destek MYM'de Kaynakçı Sınavları Düzenlenecektir

Sayın Üyemiz,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 2018  Ocak ayı itibariyle cezai müeyyideler uygulanmaya başlamıştır.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimiz ile TOBB MEYBEM (Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri) A.Ş. işbirliğinde Çelik Kaynakçısı ve  Alüminyum Kaynakçısı alanlarında  Mesleki Yeterlilik sınavları yapılacak olup, kazananlara belgeleri verilecektir. Sınav ile ilgili başvurular  08 Haziran  2018 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

Bu çerçevede, Çelik ve Alüminyum kaynakçısı sınavlarına girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen çalışanların Odamız Yetkilileri ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,

İrtibat: GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (İncilipınar Mh. GTO hizmet binası 4.kat)

Tel: 0 342 220 30 30 /125-126

e-mail:info@gtomym.com