GTO MYM'de İnşaat Sektörüne Yönelik Mesleki Yeterlilik Sınavları Düzenlenecektir
E-GTO Online

DUYURU

GTO MESLEKİ YETERLİLİK MERKEZİNDE,  AHŞAP KALIPÇI, BETONARME DEMİRCİSİ,

ALÇI LEVHA UYGULAYICISI, ALÇI SIVA UYGULAYICISI, DUVARCI VE İNŞAAT BOYACISI ALANLARINDA MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI DÜZENLENECEKTİR.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 2018 yılı itibariyle cezai müeyyideler uygulanmaya başlamıştır.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimizde; Ahşap kalıpçı, Betonarme Demircisi, Alçı Levha Uygulayıcısı, Alçı sıva uygulayıcısı, Duvarcı, İnşaat Boyacısı  alanlarında  Mesleki Yeterlilik sınavları yapılacak olup, kazananlara belgeleri verilecektir. Sınav ile ilgili başvurular  19 Nisan  2018 Perşembe  günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

İnşaat Sektörünün diğer alanlarında da Mesleki Yeterlilik belgesi almak isteyen adaylarımıza Odamızda sınavlar düzenlenecek olup, firma yetkilileri yada çalışanların müracaat yapmaları durumunda, sınav tarihleri tarafımızdan belirlenecektir.

Bu çerçevede, yukarıda bahsi geçen alanlarda sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen çalışanların  www.gtomym.com adresindeki başvuru formunu doldurarak yada başvuru evraklarını elden alarak, gerekli evraklarla birlikte Odamız Yetkililerine iletmelerini önemle rica ederiz. Saygılarımızla,

İrtibat: GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (İncilipınar Mh. GTO hizmet kompleksi 4.kat)

Tel: 0 342 220 30 30 /125-126

DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir