GTO Sosyal Kulüp üyeleri lösemili çocuklarla biraraya geldi
E-GTO Online

GTO Sosyal Kulüp üyeleri lösemili çocuklarla biraraya geldi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) personelince hayata geçirilen "GTO Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü",  Lösemili Çocuklar Haftası'nda Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Pediatri bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

GTO Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü üyeleri, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası" kapsamında Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocuklarla bir araya geldi. Kulüp üyesi Oda personelinin hastane içindeki ilköğretim okulu için aldığı fotokopi makinesinin teslim edildiği ziyarette ayrıca GTO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de tedavi gören çocuklara ve ailelerine mini bir konser verdi.

Gaziantep Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamada, Oda personelinin iki yıl önce kurulan GTO Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü aracılığı ile farklı konularda proje geliştirdiği belirtildi. Kulübün daha önce Huzurevi ziyareti, Yaşlılar Yurduna Tekerlekli Sandalye Bağışı ve Çocuk Evlerinde yetişmiş üniversite öğrencilerine burs verilmesi ve bazı okullara kitap bağışı gibi faaliyetler gerçekleştirdiği belirtildi.

Eklenme : 06 Kasım 2017 Pazartesi