MESLEK KOMİTE DUYURU

GTO’DA "ANTEP FISTIĞI" SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO) ev sahipliğinde, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; GTO 1 No.lu Tarım Ürünleri-Hububat-Bakliyat-Baharat Komitesi, 3 No.lu Antep Fıstığı ve Kuruyemiş Meslek Komitesi ile Gaziantep Ticaret Borsası 1 No.lu Antep Fıstığı, Fındık, Yer Fıstığı ve Ceviz Toptan Ticareti Meslek Komitesi ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda Antep fıstığının hasat döneminde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı alınacak önlemlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Antep fıstığı hasat döneminin başlaması dolayısıyla daha önce yaşanan hırsızlık olaylarının bu sezon yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alınması için İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ve diğer kolluk kuvvetleri nezdinde girişimde bulunacaklarını belirterek,  "Bundan önce Antep fıstığı hırsızlıklarına ve hırsızlığa bağlı olarak gelişen cinayet vakalarına şahit olunmuştu. Bu sezon da benzer durumlar yaşanmaması ve önlem alınması için İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile temasa geçeceğiz." şeklinde konuştular.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 19 Temmuz 2018 Perşembe