HEP BERABER KALKINIRSAK TÜRKİYE KALKINIR
E-GTO Online

HEP BERABER KALKINIRSAK TÜRKİYE KALKINIR

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ile Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Gaziantep temasları kapsamında Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ziyaret etti.

GTO Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Güllüoğlu ve Sadık Koçak'tan Gaziantep'in sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgi alan heyet, Gaziantep'in mevcut potansiyeli ile komşu kent Kahramanmaraş'ın sosyal ve ekonomik açıdan gelişimine önderlik yaptığını belirtti.

Ziyarette, Kahramanmaraş ve Gaziantep'in bir bütünün iki parçası olduğu, iki kentin sosyal, kültürel, ekonomik ve ticari alanda yapacağı işbirliğinin hem iki kentin hem de ülkenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Güllüoğlu, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ın yapacağı ortak çalışma ve projelerin iki kenti çok daha ileriye götüreceğine dikkat çekerek,  "Gaziantep'in başarılı olmasının sırrı ortak akla önem vermesi ve uyum içinde çalışmasıdır. Bu ortak akıl dediğimiz birliktelikte  kamu kurumlarımız, belediyelerimiz, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız uyumla çalışıp şehrimizi daha ileri seviyelere götürme gayreti içindeler. Gaziantep'in başarısındaki sır bu. Gaziantep ortak akılla büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Gaziantep ve Kahramanmaraş birlikte ve ortak olarak hareket ederse iki kent de kalkınır. Gaziantep Ticaret Odası ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortak çalışma ve projeleri aynı zamanda bölgenin ve ülkenin kalkınmasına önemli katkılar sağlar." şeklinde konuştular.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ise, Kahramanmaraş olarak sosyo-ekonomik gelişimde Gaziantep'i her zaman örnek aldıklarını, ortak çalışma ve proje üretmeye her zaman hazır olduklarını vurguladı.

Ziyarette ilişkilerin daha da kuvvetlendirilmesi ortak çalışma ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Aksu, Meclis Kâtibi Abdullah Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Sami Akay, Kamil Tosun ve Bülent Evyapan da hazır bulundu.

Eklenme : 14 Kasım 2017 Salı