Hıdıroğlu GTO’nun başında

Gaziantep Ticaret Odası'nda Beyhan Hıdıroğlu başkanlığındaki yönetim kurulumuz, yeni yönetimimiz seçimle işbaşına gelene kadar görevinin başındadır. Şahsım üzerinden GTO'yu yıpratma hevesleri ise beyhude bir çabadan öteye gidemeyecektir.

Seçim sürecimizin devam ettiği Oda'mıza, şahsım üzerinden zarar vermeye çalışan bir takım zavallılara, cevap vermek durumunda kaldığım için öncelikle kamuoyundan özür diliyorum. Ancak şahsıma yönelik sistemli saldırılar, bu duruma bir cevap vermemi gerektiriyor.

Objektif olunması gereken bir meslek içerisinde olmasına rağmen, günlerdir hakkımda yalan yanlış iddialarda bulunan, şahsi çıkar hesaplarını gazete sayfalarına taşıyan bir zat, büyük gurur duyduğum Gaziantep Ticaret Odası Başkanlığı'ndan istifa ettiğimi iddia ediyor.

Son dönemde hakkımda, sürekli yalan yanlış birçok söylemde bulunan bu şahsın, şantaj ve iftiralar ile şehirde nasıl bir para kazanma yolu seçtiği kamuoyunca çok iyi bilinmektedir.

Bu zavallı satılık kalem ile hukuk önünde hesaplaşacağımızı, gereken hukuki işlemleri başlattığımızı, 3 Nisan'da yapılacak seçim sonrası, Oda'mızın yeni yönetiminin görevi devralacağı tarihe kadar görevimizin başında olduğumuzu kamuoyuna bildirmek isterim.

Saygılarımla…

Beyhan HIDIROĞLU