KIRMIZI ET FİYATLARININ ARTIŞ NEDENLERİ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
E-GTO Online

MESLEK KOMİTE DUYURU

Son dönemdeki kırmızı et fiyatlarındaki artış , artış nedeninin kamuoyuna sektörde stokçuluk yapılması olarak yansıması nedeniyle; konunun asıl nedeninin ve bu soruna ilişkin çözüm önerilerinin belirlenmesi amacıyla; Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık KOÇAK'ın başkanlığında,Odamız 9 Nolu CANLI HAYVAN-HAYVANSAL ÜRÜNLER VE YEM ÜRETİCİLERİ Meslek Komitesi öncülüğünde, Odamız 8 Nolu CAFE-RESTAURANT-CATERING HİZMETLERİ Meslek Komitesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gaziantep Ticaret Borsası'nın ilgili meslek komitesi üyeleri, Gaziantep Kırımızı Et Üreticileri Birliği, Gaziantep Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Gaziantep Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Gaziantep Kasaplar ve Celebciler Odası ve sektör temsilcilerinin katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlenmiştir.

Bahsi geçen toplantıda; kırmızı net fiyatlarındaki artışın ana nedenleri başta olmak üzere; sektörün problemleri ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantının sonucunda ortaya konulan sorunlar ve çözüm önerilerinin bir rapor haline getirilerek ilgili Bakanlıklara iletilmesine karar verildi.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 09 Haziran 2017 Cuma