KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ VE DOĞAL GAZ POLİETİLEN BORU KAYNAKÇISI SINAVLARI

Gto Mesleki Yeterlilik Merkezi

GTO MESLEKİ YETERLİLİK MERKEZİNDE, KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ VE DOĞAL GAZ POLİETİLEN BORU KAYNAKÇISI ALANLARINDA MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI
DÜZENLENECEKTİR

Sayın Üyemiz;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmişolup, Belge almaya hak kazananların sınav ücretleri 31.12.2019'a kadar işsizlik sigorta fonundan karşılanacaktır.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimiz ile KAYNES (Uluslararası Eğitim Belgelendirme ve Danışmanlık Merkezi) işbirliğinde Köprülü Vinç Operatörü ve Doğalgaz Polietilen Boru Kaynakçısı alanlarında Mesleki Yeterlilik sınavları yapılacak olup, kazananlara belgeleri verilecektir. Sınav ile ilgili başvurular 04 Mart 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

İnşaat Sektöründe diğer alanlarında da Mesleki Yeterlilik belgesi almak isteyen adaylarımıza Odamızda sınavlar düzenlenecek olup, firma yetkilileri ya da çalışanların müracaat yapmaları durumunda, sınav tarihleri tarafımızdan belirlenecektir. İnşaat Sektöründe sınav ve belgelendirme yapmak üzere yetkili olduğumuz alanlara www.gtomym.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu çerçevede, yukarıda bahsi geçen alanlarda sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen çalışanların Odamız Yetkilileri ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Saygılarımızla...

Sınav İle İlgili Son Başvuru Tarihi :
04 Mart 2019, Pazartesi (Mesai Bitimine Kadar)

DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 20 Şubat 2019 Çarşamba