PLASTİK ENJEKSİYON ÜRETİM ELEMANLARI MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI

Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanları Mesleki Yeterlilik Sınavları

AYRINTILI BİLGİ

Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanları Mesleki Yeterlilik Sınavları 0342 220 30 30 (126/121)       Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanları Mesleki Yeterlilik Sınavları  Son Başvuru Tarihi : 20 Mart 2019 Çarşamba

Değerli Üyemiz,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, belgesiz işçi çalıştıran işverenlere, belgesiz çalışan her bir kişi için idari para cezaları kesilmektedir. Mesleki Yeterlilik sınavlarına girerek başarılı olan kişilerin sınav ücretleri 31.12.2019'a kadar işsizlik sigorta fonundan ödenecektir.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimiz ile Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından bu alanda yetkilendirilmiş Kuruluş olan ONAYTÜRK Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi A.Ş. işbirliğinde Plastik Enjeksiyon Elamanı (Seviye 3) ve Plastik Enjeksiyon Elemanı (Seviye 4) alanlarında Mesleki Yeterlilik sınavları yapılacak olup, kazananlara belgeleri verilecektir.

Bu çerçevede, yukarıda bahsi geçen alanlarda sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen çalışanların Odamız Yetkilileri ile iletişime geçmelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yer : GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (İncilipınar Mh. GTO hizmet binası 4.kat)

E-mail : info@gtomym.com

İnternet Adresi : www.gtomym.com