TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri

Sayın Üyemiz;

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seçimlere ilişkin;

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için; İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği adayının ve İl Kadın Girişimciler Kurul üyeliği adayının aşağıdaki eklerde bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup 21 Ocak 2019 Pazartesi  saat 16.00'ya kadar Odamıza teslim etmesi gerekmektedir.

İl Kurulları'na üye olacak kişilerin;

• 18 yaşından gün almış, 40 yaşından gün almamış olması (Kadın Girişimciler Kurulu Üyeliği için bu kural geçerli değildir),
  • Ticaret Sicili'ne kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.
  • Gaziantep'te bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın belirlenebilmektedir.

Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği onaylanan kişilerin; İcra Komitesi üyeliği için başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar üyelerin bağlı bulundukları Oda/Borsa'ya teslim ederek yapılabilecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru teslimatı için iletişim:

Enver Ak

Telefon: 220 30 30 (Dahili: 327)

E-mail: enverak@gto.org.tr

Ekler:    1. TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu

2. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu

3. TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş,
                  Çalışma Usul ve Esasları

4. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş,
                  Çalışma Usul ve Esasları

5. TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları

6. TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları