Ticari İşbirliği Veritabanı Formu
E-GTO Online

Ticari İşbirliği Veritabanı Formu

Odamız tarafından yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında, firmalarımızın yurtdışı pazarlarda daha etkin bir şekilde yer almasını sağlamak amacıyla, projenin yürütüldüğü 50'ye yakın ülkede, yaklaşık 600 ortak kurumun internet üzerinden erişebildiği bir platform olan"Ticari İşbirliği Veritabanı"na üye firma kayıtları devam etmektedir.

Bu veritabanı aracılığı ile firmalarımızın iletişim detaylarını, işbirliği taleplerini ve mal/hizmet, alım/satım tekliflerini içeren profilleri, Avrupa İşletmeler Ağı'na ortak ilgili ülkelerdeki tüm kurumlara tarafımızca iletilecek olup; bu sayede firmalarımız ile ağa üye yaklaşık 50 ülkedeki 600 ortak kuruma kayıtlı firmalar arasındaki potansiyel işbirliklerinin geliştirilmesi sağlanacaktır.

Sözü geçen veritabanına kayıt ücretsiz olup, veritabanı kaydını gerçekleştirmek isteyen üyelerimizin ekteki kayıt formunu eksiksiz doldurarak tarafımıza faks veya e-mail yolu ile iletmeleri önemle rica olunur.

Kayıt formu

EK DOSYALAR