Üye Aidat Borçlarına Yapılandırma Duyurusu

Gaziantep Ticaret Odası Üye Ve Munzam Aidat Borçlarına "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun" Kapsamında Yeniden Yapılandırma İmkanı Getirildi.

Yapılandırma ile ilgili kanun 18 Mayıs 2018 tarih, 30425 sayılı Resmi Gazete' de yayınlanmış olup, buna göre Üyelerimiz, geçmiş döneme ait üye aidatı ve munzam aidat borçlarını 31 Temmuz 2018 tarihine kadar  Gaziantep Ticaret Odası Mali İşler Müdürlüğü'ne başvurarak yeniden yapılandırabilecekler.

Yeniden yapılandırma için başvuruda bulunan üyelerimiz, geçmiş dönem aidat borçlarını gecikme cezası olmaksızın, isterlerse Temmuz 2018 sonuna kadar tek seferde, isterlerse de ilk taksiti Temmuz 2018 tarihinde başlamak üzere 6 eşit taksitle ödeyebilecekler.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Yapılandırma başvuru dilekçesi için tıklayınız

Kanun metnine ulaşmak için tıklayınız

DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir