MESLEK KOMİTE DUYURU

İLAN VE REKLAM VERGİSİ KONUSUNDA GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARETTE BULUNULDU

"İşletmelerin, ürün ve hizmetlerinin tanıtılması amacıyla basımı yapılan insertlerin(el ilanı) ilan ve reklam giderlerinin düşürülmesine yönelik yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunmak üzere Odamız meclis ve meslek komite üyelerinden oluşan bir heyet Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay'ı ziyaret etti.

Odamız Yönetim Kurulu üyesi Sinan Bay, 14 Nolu  KİTAP- KAĞIT-MATBAA-GAZETE, TV, RADYO-REKLAM ve AJANSLAR Meslek Komitesi Meclis Üyeleri Necip Yılmaz, Orhan Durucu ve Mehmet Özcan, 6 Nolu Market-Bakkaliye Meslek Komite Başkan Yardımcısı Hasan Basri Çelik'ten oluşan heyet her iki kurum nezdinde yapılması gerekenler konusunda istişarede bulunuldu."

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 05 Temmuz 2018 Perşembe