BALKANLAR WEBİNAR SERİSİ

BALKANLAR ONLINE SEMİNERİ_TÜMÜ - WEB

“HEDEF PAZAR BALKANLAR”

Türkiye’nin 6.büyük ihracat kenti Gaziantep için Balkanlar hedef pazar olabilir mi?

Gaziantep Ticaret Odası Dış Ticaret İstihbarat Birimi, ihracatçılarımızı ve ihracatçı adaylarını "Saraybosna/Bosna-Hersek", "Bükreş/Romanya" ve "Belgrad/Sırbistan" Ticaret Müşavirlerimiz ile bir araya getirdiği "Hedef Pazar Balkanlar” konulu online seminerler (webinar) başlıyor.

Gaziantep’in Balkan ülkeleri ile olan ticari ilişkileri, ithalat-ihracat potansiyeli bulunan sektörler, COVID-19’un etkileri ve iş insanlarımızın bu ülkelerle olan ticaretinde dikkat etmesi gereken hususlar gibi konuların ele alınacağı online seminerlere katılabilir, ticari hayatınıza yeni hedeflerle yön verebilirsiniz.

Online seminerlere katılım için kayıt yaptırmanız yeterli…

Saraybosna/Bosna-Hersek Ticaret Müşaviri İle Webinara Katılmak İçin Tıklayınız.

Bükreş/Romanya Ticaret Müşaviri İle Webinara Katılmak İçin Tıklayınız.

Belgrad/Sırbistan Ticaret Müşaviri İle Webinara Katılmak İçin Tıklayınız.