İŞLETMELERİNİZ İÇİN MASKE TEMİNİ

Sayın Üyemiz;

İşletmenizde çalışanlarınızın Korona Virüs salgını nedeniyle kullanmak zorunda oldukları maskelere hızlı bir şekilde erişiminizi sağlamak amacı ile Odamız tarafından maske satışı yapılacaktır.

Maskeler, içerisinde 50 adet maske bulunan paketlerde satılacak olup, her maske paketinin satış fiyatı KDV dâhil 42,5 TL’dir.

Maske talebinde bulunabilmek için aşağıdaki talep formunun doldurulması ve Odamız iştiraki olan Gaziantep Destek A.Ş’nin İşbankası Gaziantep Şubesinde bulunan TR05 0006 4000 0016 3002 8292 56 IBAN Numarasına talep formunda yer alan firma unvanı ve maske bedeli ibaresi belirtilerek ödeme yapılması gerekmektedir.

Ödeme sonrasında, talep ettiğiniz maskeler, talep formunda belirttiğiniz firma bilgilerine göre düzenlenecek fatura ile birlikte tarafınıza yapılacak bilgilendirme sonrası Odamızdan teslim alınabilecektir.

MASKE TALEP FORMU