SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF İŞLETMELERİN DİKKATİNE

Sayın Üyemiz,

23-26 Mayıs 2020 tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı kapsamında genelge şartlarına uyan üyelerimizin Odamızdan herhangi bir izin belgesi alması gerekmemektedir.

Genelge kapsamındaki üyelerimiz;

• Faaliyet Belgesi
  • Personel SGK bildirgesi
  • Çalışacak personele iş yerinden verilecek bir yazı
  • Genelgenin ilgili maddesinin bir örneğiyle faaliyetlerine devam edebilirler.

Ayrıca; Daha önceden sözleşmeye/taahhüde bağlanmış ve belirlenen süre içerisinde yetiştirilmesi gereken ihracata konu; mal, malzeme, ürün, araç-gereç üreten iş yerleri ve tesislerin gerekli izni ekli başvuru formunu doldurup,  21.05.2020 Perşembe saat 16:00'ya kadar basvuru@gto.org.tr adresine (ihracata konu işlemle ilgili satış sözleşmesi, proforma fatura ya da fatura gibi belgelerle birlikte) göndermeleri durumunda, başvuruları genelge kapsamında değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucu uygun bulunan başvurulara ait formlar onaylanarak mail yoluyla ilgili üyelerimize iletilecektir.

23-26 Mayıs  Sokağa Çıkma Kısıtlama Genelgesi

23-26 Mayıs Başvuru Formu