Fuarlar & İş Gezileri

F İSTANBUL GIDA, İÇECEK, AMBALAJ KATKI MALZEMELERİ VE TEKNOLOJİLERİ, MARKET VE EKİPMANLARI FUARI

Sayın Üyemiz;

F İSTANBUL 12-14 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde salon 2-4a’da Gıda ve İçecek Fuarı, salon 6-7’de Gıda, Ambalaj, Katkı Maddeleri ve Teknolojileri Fuarı, salon 4b’de Market ve Mağaza Ekipmanları Fuarı ve salon 8’de Kuru & Sert Kabuklu Meyve ve Atıştırmalık Fuarı ve Bisküvi, Çikolata, Şekerleme Özel Bölümüyle düzenlenecektir.

3 günde, beş farklı fuar, bir fuar merkezinde, toplam 5 salonda F İSTANBUL 2023’ün çatısında organize edilecektir.

Avrupa, BDT, Kuzey Afrika ve Orta Doğu başta olmak üzere 96 ülkeden, 5500+ üzerinde profesyonel alıcının katılım gösterdiği F İSTANBUL 2022, 300+ üzerinde markayı temsil eden 268 firmanın katılımıyla düzenlenmiştir.

2022 yılında fuara 21 ülkeden firma stantla katılım yapmış olup, 10 ülkeden de milli katılıma ev sahipliği yapmıştır.

Türkiye’nin yanı sıra 40’ın üzerinde ülkeden katılım beklenen fuarda; Afganistan, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bulgaristan, Ekvador, Gürcistan, Mısır, Hindistan, Endonezya, İran, Irak, İtalya, Libya, Malezya, Pakistan, Polonya, Rusya, Türkmenistan ve Özbekistan ülke katılımlarıyla yer alacaktır.

İlgili üyelerimizin bilgilerine önemle sunulur.

Ayrıntılı Bilgi İçin : https://www.f-istanbul.com/

Diğer Geziler & Fuarlar [Tüm Geziler & Fuarlar]