14. TÜRK-ARAP İŞ BİRLİĞİ ZİRVESİ

Türk Arap Ülkeleri İş Birliği Derneği (TÜRAP) destekleri, TURABEXPO Fuarcılık organizasyonuyla 20-22 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul/Pullman Convention Center'da, 1500 Arap iş adamı, yatırımcı ve yatırım fonunun katılımıyla "14. Türk-Arap İş Birliği Zirvesi"  gerçekleştirilecektir. Zirve kapsamında 6. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari, Mobilya Fuarı; 3. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı ve iş birliği organizasyonları düzenlenecektir.

Organizasyon hakkında ayrıntılı bilgi ve katılım formu için: www.turabexpo.com