18 MAYIS TARİHLİ BANKACILIK İŞLEMLERİ HAKKINDA TBB KARARLARI

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere 18 Mayıs 2020  tarihinde uygulanacak "Sokağa Çıkma Kısıtlaması" kapsamındaki 15 İlde banka şubeleri kapalı olacaktır. Bu nedenle Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu başta çek ödemeleri olmak üzere firmalarımızın bankacılık işlemleriyle ilgili sıkıntı yaşamaması için bazı kararlar almıştır.

Alınan kararlar kapsamında ödeme tarihi 18 Mayıs tarihli çeklerin ödemeleri 20 Mayıs'a ötelenebilecektir.

Türkiye Bankalar Birliği'nin "Sokağa Çıkma Kısıtlaması” uygulanacak illerdeki şubeler ve bankacılık işlemleriyle ilgili  aldığı kararlara buradan ulaşabilirsiniz.