Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox Katılımlarıyla İş Forumu

İNBOX DUYURU BAŞLIĞI TARİHSİZ

Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox Katılımlarıyla İş Forumu

TOBB’dan Odamıza gelen bilgilendirmede Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Sayın Liam Fox’un Türkiye’ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında bir iş forumunun düzenlenmesi planlandığı iletilmiştir. Bahse konu İş Forumuna Sayın Fox iştirak ederek ülkemiz iş dünyasına hitap edecektir.

İş Forumu 18 Haziran 2019 Salı günü 11:30 – 12:45 arasında Ankara’da TOBB Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

İş Forumuna katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 17 Haziran 2019 Pazartesi günü saat: 12:00’ye kadar katılım teyitlerini (Anara Daylan, E-posta: anara.daylan@tobb.org.tr) bildirmeleri rica olunur.