DIŞ TİCARET UZMANLIĞI EĞİTİMİ

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), üyesi olan firmaların dış ticaret alanında nitelikli istihdam ihtiyacını karşılamak amacıyla; sertifikalı bir "Dış Ticaret Uzmanlığı Eğitimi düzenleyecektir.

Söz konusu eğitim programı ile dış ticarette kullanılan bilgi ve belgelerin mevzuatına uygun düzenlenmesi, gerekli operasyonların yapılabilmesi, yeniliklerin takibi konularında uzmanlaşmış meslek elemanları yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

GAİB ve Gaziantep Üniversitesi iş birliğinde ücretsiz olarak verilecek eğitim 6 Ocak- 10 Şubat 2020 tarihleri arasında GAİB hizmet binasında (Gaziantep) gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve katılım koşulları ekte bilginize sunulmuştur.

Ekli Dosyalar