Dış Ticaret Uzmanlığı Eğitimi

Sayın Üyemiz,

Güneydoğu Anadolu halı İhracatçı Birlikleri, üyesi olan firmaların dış ticaret alanında nitelikli istihdam ihtiyacını karşılamak amacıyla; sertifikalı bir "Dış Ticaret Uzmanlığı Eğitimi" gerçekleştirecektir.

Söz konusu eğitim ile; dış ticarette kullanılan bilgi ve belgelerin mevzuatına uygun düzenlenmesi, gerekli operasyonların yapılabilmesi ve yeniliklerin takibi konularında uzmanlaşmış meslek elemanları yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Halı İhracatçıları Birliği ve Gaziantep Üniversitesi iş birliğinde ücretsiz olarak verilecek eğitim 16 Mart-18 Nisan 2020 tarihleri arasında GAİB Hizmet Binasında (Gaziantep) gerçekleştirilecek olup, son başvuru tarihi 10 Mart 2020 Salı günü mesai bitimine kadardır.

Eğitim programının tamamlanmasına binaen eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyelerlerin halı sektöründe yer alan firmalar ile görüşme yapması sağlanacaktır.

Ekte bilgileri yer alan eğitime başvurmak isteyen ilgililerin http://www.gaib.org.tr/tr/f/36.html linkinden online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Not: Ek dosya aşağıdaki "Ekli Dosyalar" bölümünden indirilebilir...