Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

GIDA VE GASTRONOMİ SEKTÖRÜ MENTÖRLÜK PROGRAMI BAŞLIYOR

GIDA VE GASTRONOMİ SEKTÖRÜ MENTÖRLÜK PROGRAMI BAŞLIYOR

 

Sayın İlgili,

Gıda ve gastronomi alanında girişimde bulunmak isteyen ya da bu alanda hâlihazırda çalışıyor olmakla birlikte işletmesini büyütmek ve geliştirmek isteyen girişimciler için "Gaziantep Gıda ve Gastronomi Girişimcilik Merkezi" Projesi kapsamında Kuluçka ve Hızlandırma Programları başlatılacaktır.

Avurpa Birliği tarafından fonlanan, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü desteği ile Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliği ile yürütülen bu Proje kapsamında düzenlenecek olan bu Program, Gaziantep Ticaret Odası tarafından kurulan Gaziantep Gastronomi Akademisi’nde-GAGA* yürütülecektir.

Gaziantep’te ikamet eden girişimciler ile geçici koruma altındaki Suriyelilere yönelik olarak düzenlenecek olan bu Program aşağıda verilen iki bölümde düzenlenecektir. 

  • Kuluçka Programı: Kuluçka programı, henüz bir girişim kurmamış ve Gıda ve gastronomi sektöründe çalışmak isteyen ve iş fikri olan girişimci adaylarına yönelik olacaktır.  Programa 15 katılımcı iştirak edecektir. Her bir girişimci dört aylık bir kuluçka dönemi boyunca,  girişimcilik, iş kurma/geliştirme ve teknik mutfak eğitimleri konularındaki eğitim programları ve mentörlük çalışmalarına katılacaktır. 
  • Hızlandırma Programı : Hızlandırma Programı, hâlihazırda bir işletmesi olan ama kapasitesini arttırmak isteyen mevcut işletmelere yönelik olacaktır. Programa 15 katılımcı iştirak edecektir.Her bir işletme sahibi, beş aylık bir hızlandırma programına katılacaktır.  Hızlandırma Programında da eğitim ve mentörlük hizmetleri verilecektir. Bu programda eğitim konuları daha kısa olmakla birlikte ileri seviye mentörlük daha ağırlıklı olarak yer alacaktır.

Her iki programda da yer alacak temel konu başlıkları;

  • HAFTA 1-3      TEMEL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ
  • HAFTA 4-5      TEKNİK EĞİTİMLER
  • HAFTA 6-7      MUTFAK ATÖLYELERİ
  • HAFTA 8-10    MENTÖRLÜK HİZMETLERİ

Programlara yapılacak başvurular için hazırlanan Başvuru Formu linki aşağıda verilmiştir. Bu formu eksiksiz olarak doldurmanızı rica ederiz. Formda yer alan bilgilere göre başvurular kuluçka ve hızlandırma olarak bölümlendirilecek ve seçim kriterleri kapsamında programdan yararlanacak kişiler seçilecektir.

Programa sadece gıda/gastronomi alanı girişimcileri ya da bu alanda bir işletmeye sahip olan kişiler başvuru yapabilecektir.  

 BİLGİ İÇİN

  • Türk Uyruklu Adaylar için İlgili kişi   :     0342 220 30 30 (325)
  • Suriye Uyruklu Adaylar İçin İlgili kişi:    0342 220 30 30 (322)

 

TÜRK ADAYLAR İÇİN BAŞVURU FORMU (1)TÜRK ADAYLAR İÇİN BAŞVURU FORMU (2)

 

 duyuru ar 02.02.2022