İhracatçılarımızı Hedef Alan Dolandırıcılık Girişimleri Duyurusu Hk.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden, Odamıza iletilen ilgi yazıda, Bağdat Ticaret Müşavirliği'nden alınan bir yazıya atfen, yazıda bilgileri iletilen sahte kurum isimleri kullanılarak Türk ihracatçıları ile irtibata geçildiğinin anlaşıldığı belirtilmiştir.

Yazıda devamla, Irak devleti adına hareket ettiklerini ve resmi kurumlar olduklarını iddia eden bu tür şahıs veya kurumlara karşı firmalarımızın dikkatli olması ve gerektiğinde Bağdat Ticaret Müşavirliği ile irtibata geçmeleri tavsiye edilmiştir.

İhtiyaç olması halinde ilave bilgi için  Bağdat Ticaret Müşavirliğine (bagdat@ticaret.gov.tr)  başvuru yapılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,