Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

İNŞAAT BOYACILIĞI KONUSUNDA SINAV DUYURUSU

İNŞAAT BOYACILIĞI KONUSUNDA SINAV DUYURUSU

Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda yapılan değişiklikle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların ve çalışmak isteyenlerin mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 31 Aralık 2016 tarihinden sonra Tehlikeli ve çok Tehlike mesleklerde, Mesleki Yeterlilik Kurumu Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmayan kişiler çalıştırılmayacak ve cezai müeyyideler uygulanacaktır.

Mesleki Yeterlilik Kanunu kapsamında Odamız ve intes işbirliği ile İnşaat Boyacılığı  alanlarında    11 Mayıs 2016 tarihinde 1. etabını gerçekleştirdiğimiz yazılı ve performans sınavlarında başarı sağlayan adaylarımıza Mesleki Yeterlilik Belgeleri verilmiştir.

İnşaat Boyacılığı alanında halen belgelerini almamış adaylarımız için önümüzdeki günlerde yine Odamız ve İntes işbirliği ile sınavlar düzenlenecek olup,başvuru yapmak isteyenlerin 30 Eylül 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar  müracaat yapmaları durumunda, sınav organizasyonları tarafımızdan yapılabilecektir.  

Bu çerçevede İnşaat Boyacılığı alanında  sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen   kişilerin ekteki başvuru formunu doldurarak gerekli evraklarla birlikte Odamız yetkililerine iletmelerini önemle rica ederiz. Saygılarımızla,


İrtibat için; Gülay Böler- 220 30 30 (Dahili:121)

Ekli Dosyalar