İNŞAAT BOYACILIĞI KONUSUNDA SINAV DUYURUSU
- Kategori: GTO Duyuruları
- 19 Eylül 2016
Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda yapılan değişiklikle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların ve çalışmak isteyenlerin mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 31 Aralık 2016 tarihinden sonra Tehlikeli ve çok Tehlike mesleklerde, Mesleki Yeterlilik Kurumu Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmayan kişiler çalıştırılmayacak ve cezai müeyyideler uygulanacaktır.
Mesleki Yeterlilik Kanunu kapsamında Odamız ve intes işbirliği ile İnşaat Boyacılığı alanlarında 11 Mayıs 2016 tarihinde 1. etabını gerçekleştirdiğimiz yazılı ve performans sınavlarında başarı sağlayan adaylarımıza Mesleki Yeterlilik Belgeleri verilmiştir.
İnşaat Boyacılığı alanında halen belgelerini almamış adaylarımız için önümüzdeki günlerde yine Odamız ve İntes işbirliği ile sınavlar düzenlenecek olup,başvuru yapmak isteyenlerin 30 Eylül 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar müracaat yapmaları durumunda, sınav organizasyonları tarafımızdan yapılabilecektir.
Bu çerçevede İnşaat Boyacılığı alanında sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen kişilerin ekteki başvuru formunu doldurarak gerekli evraklarla birlikte Odamız yetkililerine iletmelerini önemle rica ederiz. Saygılarımızla,
İrtibat için; Gülay Böler- 220 30 30 (Dahili:121)