Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

İşveren veya İşveren Vekilinin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Rehberi

İşveren veya İşveren Vekilinin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Rehberi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamız’a iletilen yazıda;

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünce 29.06.2015 tarihli ve 29401 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "İşyerlerinde İşveren veya İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerine İlişkin Yönetmelik"in 2 nci maddesi kapsamındaki işveren veya işveren vekillerine yönelik yapılacak iş sağlığı ve güvenliği eğitim programları için kaynak olarak "İşveren veya İşveren Vekilinin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Rehberi " hazırlandığı belirtilmiştir.

Söz konusu Rehber ile Yönetmelik kapsamında eğitimi tamamlayarak işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini üstlenecek işveren ve işveren vekillerine, bu hizmetleri işyerinde yürütmeleri sırasında yol göstermesi amaçlandığı belirtilen ve sınırlı sayıda basılan söz konusu rehberin PDF haline İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün internet sitesinden (https://www .ailevecalisma.gov. tr/media/651 24/isverenvevekiliisgegitimrehberi.pdf) ulaşılabileceği bildirilmektedir.

İlgili üyelerimizin bilgilerine önemle sunulur.