Kişisel Bakım ve Kozmetik Ürünleri Sektöründe Çevre Etiketi Kriterlerinin Oluşturulması Projesi-Taslak Kriterler

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Odamıza ilettiği yazıyla, Türkiye Çevre Etiketi Sistemi'nin yaygınlaştırılmasına yönelik tedbirler kapsamında kişisel bakım ve kozmetik ürünleri sektöründe çevre etiketi kriterlerinin hazırlanmasına yönelik çalışmalar için teknik inceleme komisyonu oluşturulduğu belirtilmektedir.

Teknik inceleme komisyonu toplantısında tartışılan hususlar ve komisyon üyelerinden gelen görüşler doğrultusunda revize edilen taslak kriterler ve görüş bildirme formu aşağıda yer almaktadır. Taslakla ilgili görüş ve önerilerinizin görüş işleme formuna işlenmek suretiyle en geç 04.01.2021 saat 12:00'ye kadar gokceak@gto.org.tr adresine mail yoluyla iletilmesini rica ederiz.

Taslak Kriterlerine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Görüş Bildirme Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız.