Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

KONAKLAMA TESİSLERİNDE KONTROLLÜ NORMALLEŞME SÜRECİ HAKKINDA GENELGE

KONAKLAMA TESİSLERİNDE KONTROLLÜ NORMALLEŞME SÜRECİ HAKKINDA GENELGE

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı,Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, Kontrolörler Kurulu Başkanlığı’nın 12.05.2020 tarihinde tarafımıza gönderilen ‘Konaklama Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci’ hakkında yazıya istinaden; Dünya Sağlık Örgütü tarafından 'Pandemi' kapsamına alınan Yeni Koronavirüs  (COVID-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamındaki kontrolü normalleşme süreci aşamasına geçilmiş bulunduğu, salgına karşı verilen başarılı mücadele sonrasında, seyahat ve turizm faaliyetlerinin sağlıklı bir süreç içerisinde yeniden başlatılması öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, turizm faaliyetlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla, halen faal olan veya faaliyete geçecek olan konaklama tesislerinde, ekli genelgede belirtilen önlemlerin alınması ve sürekliliğinin sağlanması gerektiği belirtilmektedir.

 

Bahsi geçen genelgeye eklerden ulaşabilirsiniz.