Mersin Uluslararası Limanı Ücret Tarifelerinde İndirim Yapılması

Sayın Üyemiz;

COVID-19 salgını nedeniyle sınır kapılarında alınan tedbirler sonucu, transit rejimine tabi yüklerin sevk işlemlerinde yaşanan beklemeler karşısında destek olmak amacıyla ;

01.03.2020 - 30.04.2020 tarihleri arasında, Mersin Uluslarası Limanı'ndan karayolu/demiryolu ile çıkış (kapı çıkış veya iç boşaltım) yapan veya yapacak olan transit rejime konu konteynerlerin ardiye tutarları ve transit yük taşıyan araçların fuzuli işgaliye ücretlerinde aşağıda yer alan indirimler yapılmıştır.

Transit Konteyner Ardiye 1-7 Gün 8-15 Gün 16 Gün ve Üzeri
Dry Konteyner Ücretsiz %25 %50