MEZOPOTAMYA DESTİNASYONU TURİZM ANKETİ

Bu anket GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, İpekyolu Kalkınma Ajansı (Gaziantep, Adıyaman, Kilis), Karacadağ Kalkınma Ajansı (Diyarbakır, Şanlıurfa) ve Dicle Kalkınma Ajansı (Mardin, Batman, Şırnak, Siirt) tarafından hayata geçirilecek GAP Bölgesi Turizm Sonuç Odaklı Programına altlık geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Bu ankete vereceğiniz cevaplar, bölgenin Turizm Programının belirlenmesi ve ona bağlı eylem planlarının geliştirilmesi amacıyla kullanılacaktır. Bu açıdan ankete vereceğeniz önem için şimdiden teşekkür ederiz.