Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

MISIR ARAP CUMHURİYETİ ÜRETİCİ KAYIT SİSTEMİ

MISIR ARAP CUMHURİYETİ ÜRETİCİ KAYIT SİSTEMİ

SAYIN İHRACATÇI ÜYEMİZ ;

Ticaret Bakanlığından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne gelen yazıda ; Mısır İthalat ve İhracat Kontrolleri Genel Organizasyonu'nun (GOEIC) internet sitesinde Mısır Üretici Kayıt Sistemi (ÜKS)'nde üyelikleri askıya alınan firmaların listesinin yayımlandığı belirtilerek, söz konusu listede ek-1'de yer alan Türk firmalarının da yer aldığı belirtilmiştir.


Yazıda, Kahire Ticaret Müşavirliği ile GOEIC yetkilileri arasında gerçekleştirilen görüşmede, 31.05.2020 tarihine kadar ÜKS'nin açık olacağı, söz konusu listede yer alan firmaların 31.05.2020 tarihine kadar dosyalarında bulunan eksiklerini tamamlamaları; aksi halde anılan firma başvurularının işlemden kaldırılıp,yeni bir başvuru yapılması gerekeceği açıklanmıştır.

Yazıda devamla, Ticaret Bakanlığı'na ve Kahire Ticaret Müşavirliği'ne başvuru yapmakla birlikte; başvuruları farklı sebeplerden dolayı sonuçlanmamış olduğu anlaşılan firmaların son durumlarını gösteren listenin de ek-2 'de yer aldığı ifade edilmiştir.

Bu itibarla,

  • Ek-1'deki listede yer alan üyelerimizin; 31.05.2020 tarihine kadar ÜKS'de eksiklerini tamamlayarak GOEIC'e güncel bilgilerini iletmeleri,
  • Ek-2'de yer alan üyelerimizin;  başvurularının durumunu inceleyerek başvuru ve eksik belgelerini tamamlayarak iletmelerini  konusunda gereğini rica ederiz. 

 

EK-1

EK-2