Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi

Covid-19 salgını nedeniyle hizmet sektöründe faaliyet gösteren firma, kurum ve kuruluşlar üzerindeki oluşan olumsuz etkilerin azaltması, mevcut ihraç pazarlarının korunması, ticari faaliyetlerde teknolojik imkânlardan en üst seviyede faydalanılması ve dijital pazarlama yöntemlerinin etkin şekilde kullanılması amacıyla T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından sanal fuar, sanal ticaret heyeti gibi dijital faaliyetler için destek mekanizması devreye alınmıştır.

2641 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmetler Sektörlerine yönelik "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi" başlığı altında belirlenen destek kalemleri şartları ve belgelerine aşağıdaki link yolulya ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.ticaret.gov.tr/hizmet-ticareti/doviz-kazandirici-hizmet-ticareti/destek-mevzuati-icerik/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi