SANAYİCİLER İÇİN MBA PROGRAMI

GSO-SAHA

Sayın Üyemiz,

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve SAHA İstanbul iş birliğiyle, Gaziantep sanayicilerine yönelik SAHA MBA programı başlatılmıştır.

TÜBİTAK TÜSSİDE’nin yönetim bilimleri alanındaki araştırmaları ve deneyimleri ile sanayicinin ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanmış ve ilk olarak 2019 yılında İstanbul ve Ankara’da uygulanan söz konusu MBA Programı; bu yıl İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra Ekim 2020-Nisan 2021 tarihleri arasında Gaziantep’te(GSOMEM) de uygulanacaktır.

MBA programı Harward, Stanford gibi Dünya’ nın en üst düzey 25 Üniversitesinin MBA programları, katılımcıların ihtiyaçları, firmaların amaç ve hedefleri ışığında terzi usulü yaklaşım ile uygulamalı hazırlanmıştır. Eğitimler video konferans ve yüz yüze olacaktır. Programda “Kurumsallaşma ve İş Yönetimi, Veriye Dayalı Karar Verme, Fikirden Pazara Ürün Geliştirme ve Proje Yönetimi, Finansal Yönetim, Teknoloji Trendleri ve İnovasyon” temalarına yer verilmiştir. Bu temalarda toplam 242 saatlik 23 farklı eğitim başlığı sektörünüzün ihtiyaç duyduğu yetkinlikler ve gelişen teknolojiler açısından 23 günlük yüzyüze ve 23 adet çevrimiçi(video konferans) eğitim kurgusuyla oluşturulmuştur.

SAHA MBA programı kendi zirvesine yönelmiş, değerlerinden ilham alan, bilgisi ve enerjisiyle kurumunu ve çalışanlarını harekete geçirecek lider bir yönetici olma ülküsüyle tasarlanmış, özgün bir yönetici geliştirme programdır. Savunma, havacılık ve uzay sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren firmalarda görevli yönetici adayları, yöneticiler ve firma sahiplerine yönelik bir programdır.

SAHA MBA Programı öğretim kadrosu; Ülkemizin önde gelen üniversitelerinin akademisyenleri, havacılık, sertifikasyon, dijital dönüşüm gibi konularda uzmanlıkları bulunan sektör uzmanları ve TÜBİTAK uzmanları ve yöneticileri arasından seçilmiştir.

Bu bağlamda, firmanızın etkin yönetilmesi ve rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlaması açısından, firmanızdaki yönetici adayları, yöneticiler ve firma sahiplerinin SAHA MBA programına katılım ücreti 20.000 TL+KDV olup, katılım ücreti GSO hesabına yatırılacaktır.

Detaylı bilgi ve katılım formunu doldurmak için aşağıdaki irtibat bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

İrtibat Bilgileri

Detaylı bilgi ve kayıt için:   www.sahaakademi.com

GSO ile İrtibat : Kübra Kayın (221 09 00-dahili:342),Barış Cansız (221 09 00 –dahili :344)