Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankası koordinasyonunda yürütülen; Gaziantep, Adıyaman ve Kilis illerinde uygulama ortağının İpekyolu Kalkınma Ajansının olduğu "Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO)" kapsamında 04.04.2024 tarihinde Sosyal Girişimcilik Merkezi ve Geçim Kaynağı Tesisi Destek Programı Proje Teklif Çağrısı ilana çıkmış bulunmaktadır. Bu  çağrı, sosyal girişimcilik ekosistemini destekleyecek Sosyal Girişimcilik Merkezleri ve Geçim Kaynağı Merkezleri kurmak üzere yapılacak ön başvurular ile ilgilidir. Çağrı programı kapsamında oluşturulması/kurulması planlanan tesislerden/merkezlerden faydalanacak hedef gruplar: misafir ve ev sahibi topluluklardan kadınlar ile 18-29 yaş arası gençlerdir. Çağrı programı kapsamında proje başına en az 150.000 Avro en fazla 300.000 Avro tutarında destek verilebilecektir. Çağrı Programında eş finansman aranmamaktadır ancak yapılacak ödemelerde KDV'nin başvuru sahibi kurum tarafından ödenmesi gerekmektedir.

Proje Teklif Çağrısı Rehberi ve Bilgilendirici Dokümanlar https://seeco.gov.tr/proje-teklif-cagrisi-i-2061 adresinde yer almaktadır.

*Ön başvuru için son tarih 26 Nisan 2024 saat 17.00'dir...