TRENDYOL İLE E-TİCARETE HOŞ GELDİN PAKETİ
- Kategori: GTO Duyuruları
- 30 Nisan 2020

- 1 ay süreyle satıcılarımızın satışlarından komisyon alınmayacaktır.
- (satıcı başına 30.000 TL brüt ciro üst limitine kadar geçerlidir.)
- Bu işbirliği çerçevesinde Gaziantep esnafına 2 ay süre ile toplam yaklaşık 1 Milyon TL değerinde pazarlama ve iletişim desteği Trendyol tarafından sunulacaktır. Gaziantep ürünleri özel bir butik ile Trendyol’da tanıtılacaktır.
- 4 Haziran’a kadar yapılan satışlar için vade süresi 7 gün olacaktır ve 4 Haziran’a kadar platforma yeni katılarak satış yapmaya başlayan tüm satıcılarımız Trendyol KOBİ Destek Paketi’ne dahildir.
- Bu kampanya 30 Nisan - 22 Mayıs döneminde başvuran ve proje ortağı kurumlara üye olan satıcılar için geçerlidir.
- Başvurular Satıcı Başvuru Formu üzerinden yapılacaktır. Başvuru esnasında referans kodu 27-00-000 olarak girilmelidir.
- Şirket merkezi Gaziantep dışında olan satıcılar kapsam dışında bırakılacaktır.
-
Kayıt işlemleri sırasında sürekli olarak siz değerli üyelerimize Trendyol tarafından mail ile anlık destek verilecektir. Ayrıca kayıtlarını yaptıran üyelerimize de ilerleyen zamanlarda aşağıda belirtilen konular üzerinden online eğitimler verilecektir.
- A'dan Z'ye Trendyol Satıcı Paneli
- Satışlarınızı Arttırmanın Püf Noktaları
- Satıcı Paneli'nden Ürün Giriş Eğitimi
- Muhasebe Süreçleri Eğitimi
- İade Oranı İyileştirme İpuçları Eğitimi
- Operasyon İyileştirme İpuçları