Etkinlikler

ÇEVRİMİÇİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI: İŞLETMELERDE YEŞİL DÖNÜŞÜM DANIŞMANLIK DESTEK PROGRAMI

yeşildönüşüm1

Sayın Üyemiz,

Gaziantep Ticaret Odası olarak Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) destekleriyle hayata geçirdiğimiz “Yeşil Teknoloji Koordinasyon Merkezi” projesi kapsamında EBRD tarafından 10 firmaya grup danışmanlık hizmeti desteği sunulacaktır.

18 Temmuz 2024 perşembe günü saat 14.30’da, hizmet hakkında detaylı bilginin verileceği Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısına kayıt formunu doldurarak katılabilirsiniz.

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ

İŞLETMELERDE YEŞİL DÖNÜŞÜM DANIŞMANLIK DESTEK PROGRAMI

Destek programı kapsamında 2 farklı hizmet paketi sunulmakta olup söz konusu hizmet paketlerinin içeriğine dair detaylar aşağıda verilmiştir:

Hizmet Paketleri *

PAKET 1: DÜŞÜK KARBONLU ÜRETİM PAKETİ

•  Enerji Etüdü
  •  Karbon Emisyonunun Hesaplaması
  •  Düşük Karbonlu Üretim için Yol Haritası

PAKET 2 : DÖNGÜSEL EKONOMİ VE KAYNAK VERİMLİLİĞİ PAKETİ

•  Kaynak Verimliliği Analizi (Su ve Hammadde)
  •  Sürdürülebilir Girdi Kullanımı, Geri Dönüşüm, Geri Kazanım ve Atık Tasarrufu için Yol Haritası

* Her firma ihtiyacına uygun olacak şekilde yalnızca 1 hizmet paketinden yararlanabilecektir.

Finansal Destek Detayları

EBRD, her bir paket için grup danışmanlık hizmet bedelinin %90'ını karşılayacaktır.

Söz konusu hizmetin “%10’luk tutarı Paket 1 için 700 EUR - 1000 EUR + KDV aralığında; Paket 2 için ise 950 EUR – 1,100 EUR + KDV aralığında olacaktır. İlgili tutarın %10’luk tutarını hizmetten yararlanacak işletmelerin ödemesi beklenmektedir.

EK 1: YEŞİL DÖNÜŞÜM DANIŞMANLIK DESTEK PROGRAMI

EK 2: KOBI Basvuru Formu

Detaylı Bilgi İçin:

Dış İlişkiler ve Proje Geliştirme Müdürlüğü

Tuğçe Ayçil

Tel: 0 342 220 30 30 (329)

Diğer Etkinlikler [Tüm Etkinlikler]