Etkinlikler

EĞİTİM: Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Alım İhaleleri ve KOBİ'ler için Katılım Süreçleri

KOBİ'lerimizin Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen ihale ve satın alma süreçlerine dahil olmalarını sağlamak, alım ihaleleri prosedürleri hakkında bilgilendirmek ve olası sorularının konunun uzmanları tarafından cevaplandırılması amacıyla uygulamalı “Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Satın Alma Süreçleri ve Katılım Eğitimi”  (United Nations Development Programme Procurement Processes and Participation) düzenlenecektir.

Siz de ürün ve hizmetleriniz ile BM ihale süreçlerine dahil olmak istiyorsanız detayları öğrenmek için sınırlı kontenjanı olan bu eğitimi kaçırmayın.

Gaziantep Ticaret Odası ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Ofisi işbirliğinde 4 Haziran 2024 Salı günü saat 13.00’da Gaziantep Ticaret Odası’nda  düzenlenecek olan ücretsiz eğitime katılmak için kayıt olmayı unutmayın.

Not 1: Eğitim kontenjanı 50 kişi olduğundan kayıtlar başvuru önceliğine göre oluşturulacaktır.

Not 2: Eğitim Uygulamalı olacağından eğitime gelirken bilgisayar getirmeniz rica olunur.

Not 3: Her firmadan en fazla 1 kişi eğitime katılabilir.

Not 4: Katılacak kişinin satın alma, muhasebe vb. birimlerden olması ve İngilizce diline hakim olması önerilmektedir.

Not 5: Eğitim ücretsizdir. Eğitim dili Türkçedir.

Detaylı Bilgi

Bengü KESKİN

Telefon : 0342 220 30 30  (327)

E-Mail   : bengukeskin@gto.org.tr