Mert Başaran'la Finansal Okuryazarlık Semineri

WhatsApp Image 2024-04-29 at 16.55.44

İşletmenizin bütçesini ya da kişisel birikimlerinizi daha iyi yönetmek ister misiniz?

Günümüzün piyasa koşullarında ekonomik kararlarınızı iyileştirerek mali koşullarınızı nasıl kontrol altına alırsınız?

Ünlü Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, Gaziantep Ticaret Odası ve TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu’nun konuğu olarak Gaziantep’e gelecek ve “Mert Başaran ile Finansal Okuryazarlık Semineri”nde bu soruların yanıtlarını ve daha fazlasını sizlerle paylaşacak. Finansal okuryazarlığın abecesini türlü yönleriyle konuşacağımız bu önemli etkinliğe davetlisiniz.

Kaydolmayı unutmayın!

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ