SEMİNER: İŞ PLANI HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
Gıda ve Gastronomi Sektöründeki Girişimciler İçin İş Planı Hazırlama Semineri
- İş Planı nedir?
- Nasıl hazırlanır ?
- Süreçleri nelerdir ?
- Kaç bölümden oluşur ?
- İş Planı Hazırlarken hangi konulara dikkat edilmesi gerekir ?
gibi tüm soruların cevabını bu seminerde yanıtlıyoruz .
Sizi, hedeflerinize ulaşabilmek için hangi yöntemlerin ne şekilde ve ne zaman kullanılacağına dair bilgilerin sunulduğu "Gaziantep Gıda ve Gastronomi Merkezi" projemiz kapsamında düzenlenen "Gıda ve Gastronomi Sektöründeki Girişimciler İçin İş Planı Hazırlama " seminerine davet ediyoruz..
Eğitmenimiz Sayın Nazmi Oktay'ın konuşmacı olacağı ücretsiz seminerimize katılmak için kayıt yaptırmayı unutmayın.
Tarih : 26 Eylül 2022, Pazartesi
Saat : 14.00
Yer : Gaziantep Ticaret Odası Meclis Salonu
İletişim:
- Türk Uyruklu Adaylar için İlgili kişi : Nisa KERKEZ: 0-530 932 97 14
- Suriye Uyruklu Adaylar İçin İlgili kişi: Jouman NAJJAR: 0- 531 884 92 45