Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARIYORUZ"

Haberler

GTO Başkanları, Cumhuriyet Bayramını kutladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve GTO Meclis Başkanı Ali Yener, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

Bartık ve Yener, Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle yayımladıkları mesajda, Türk milletinin önemli kazanımlarından cumhuriyetin 92'nci yıldönümünü kutladıklarını belirtti.

 

Başkanlar, devletin yönetim biçiminin cumhuriyet olarak değiştiği günün akşamına kutlamanın 101 pare topla yapıldığını ifade etti. 1924 yılından beri de kutlamaların şenliklerle yapıldığını anımsatan Başkanlar, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet; milletin egemenliği elinde tuttuğu yönetimdir. Millet, cumhuriyetle kendini rahatça ifade edebildi ve ülkenin yöneticilerini seçti. Bu kazanım kolay olmadı. Zorlu mücadelelerin sonunda elde edilen başarıyla bugünlere geldik. Bugün cumhuriyetin 92'nci yıldönümünü kutluyoruz. Her alanda büyük gelişme içine giren ve çalışma azmini cumhuriyetten alan Türk insanı, Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesinden taviz vermeden yükselişini sürdürmektedir."

 

Başkanlar, birlik ve beraberliğin önemli göstergelerinden cumhuriyetin 92'nci yıldönümü kutladıklarını kaydetti.

 

 

Diğer Haberler [Tüm Haberler]