Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Haberler

GTO SOSYAL VE TOPLUMSAL FAALİYET KULÜBÜNDEN 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

GTO Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İslahiye Fevzipaşa Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu ilkokulunda depremzede öğrencilere yönelik etkinliK düzenledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İslahiye Fevzipaşa Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu ilkokulunda depremzede öğrencilere yönelik etkinliK düzenledi.

Gün boyu süren ve öğrencilerin çocuk animasyon gösterileri, palyaço ve yüz boyama gösterileri ve balon şovlarıyla doyasıya eğlendiği etkinlikte, depremzede öğrencilerin güzel bir gün geçirmesi ve yaşanan doğal afetin etkilerinin bir nebze de olsa hafifletilmesinin amaçlandığını söyleyen GTO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özgözükara; GTO Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübünün GTO personelinden oluştuğunu ve kulübün tamamen gönüllülük esasıyla faliyetler yürüttüğünü söyledi. Yaklaşık 10 yıldan bu yana Gaziantep’te ve çevresinde bu tip gönüllü faaliyetler yürüten kulüp, ayrıca GTO personelinin aileleriyle birlikte sosyalleşerek hoşça vakit geçireceği etkinliklere de imza attığını söyleyen Özgözükara, GTO olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman önem verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Programa GTO Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Bay, Ahmet Özgözükara ve İbrahim Yetkinşekerci, İslahiye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Muhammet Polat, İslahiye Ticaret Odası Genel Sekreteri Kadir Türkmen, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve GTO Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü üyeleri katıldı

Diğer Haberler [Tüm Haberler]