GTO YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Yönetim Kurulu ve Meclis Divan üyeleri Gaziantepli basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.

Başkan Yıldırım seçildiği günden bugüne geçen 4 aylık süreci değerlendirirken, gelecek hedeflerini ve GTO projelerini slayt sunumu eşliğinde ayrıntılı bir şekilde basınla paylaştı.

Yıldırım konuşmasının ardından ülke gündemini de değerlendirerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı.