Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARIYORUZ"

Haberler

GTO’da işlemler sıra beklemeden yapılıyor

- GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık: "Yazılımını bilgi teknolojileri servisimizin hazırladığı BELGEMATİK&39;le uzun süren işlemler şimdi kısa bir zamanda tamamlanabiliyor"

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyelerinin odadan ücretsiz aldıkları belgeleri sıra beklemeden alabilmeleri için "BELGEMATİK" cihazı geliştirdi.

 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, yaptığı açıklamada, Türkiye’de faaliyet gösteren odalar içinde bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Önceki hafta çağrı merkezini faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Bartık, üyelerinin işlerini kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini artırmak için yenilikçi çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. Göreve geldikleri günden beri üyelere daha hızlı hizmet vermek için çalıştıklarını anlatan Bartık, iş dünyası için zamanın en önemli maliyet kalemlerinden olduğunu ve günlük hayatta işlemlerin daha hızlı çözülmesi gerektiğini ifade etti. Bir güne çok iş sığdırmak için plan yapan insanlara kolaylık sağlamanın öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Bartık, odada işi olan üyelerin işlerini kolaylaştırmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Önce çağrı merkezini hizmete açtıklarını anımsatan Bartık, şimdi de BELGEMATİK adı verdikleri cihazı üyelerinin hizmetine sunduklarını söyledi.

 

Bartık, şunları kaydetti:

"Bu teknolojiyi odalar içinde ilk kullanan Gaziantep Ticaret Odası  oldu. Yazılımını bilgi teknolojileri servisimizin hazırladığı BELGEMATİK ile eskiden uzun süren işlemler şimdi kısa bir zamanda tamamlanabiliyor.  Nihai amacımız işlemlerin odaya gelmeden üyelerin şahsi bilgisayarlarıyla yapılması, bunun için de çalışmalarımız sürüyor."

 

BELGEMATİK'ten ilk belgeyi GTO Başkanı Eyüp Bartık aldı. TIKLAYINIZ

 

 

 

Diğer Haberler [Tüm Haberler]