Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Haberler

Nefes Kredisi 2018 Başvuruları Başladı

Gaziantep Ticaret Odası, üyelerine "Nefes Kredisi" desteği ile aylık &49;0,99 faiz oranı ile 200.000 TL&39;ye kadar kredi imkânı sunuyor.

Gaziantep Ticaret Odası, üyelerine "Nefes Kredisi" desteği ile aylık &49;0,99 faiz oranı ile 200.000 TL'ye kadar kredi imkânı sunuyor. TOBB, Gaziantep Ticaret Odası,  Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve KGF işbirliği ile oluşturulan 90 milyon TL'lik kredi hacminden üyelerimiz kolaylıkla yararlanabilecek.

 

GTO üyeleri, aylık &49;0,99 faiz oranı ile azami 200.000 TL kredi kullanabilecek.Kredi vadesi, ilk 6 ay anapara ödemesiz (üyeler ilk 6 ay kredinin sadece faizini ödeyecek), takip eden 12 ay da eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay olacak.

 

Krediye başvurmak isteyen GTO üyeleri, GTO Oda Sicil Müdürlüğünden "TOBB Nefes Kredisi Başvurusu için" ibaresi içeren faaliyet belgesi alacak.

Eczaneler, Kooperatifler, Döviz Büroları, Factoring Şirketleri, Emlakçılar, Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler krediye başvuramaz.

 

GTO üyesi, faaliyet belgesi ile  Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası  şubelerine giderek Nefes Kredisi için başvuruda bulunacak.

 

Kredi talebi ile ilgili nihai değerlendirme ilgili bankalar ve KGF tarafından yapılacak.

Kredi Garanti Fonu, "Nefes Kredisi" kapsamında firmalara &49;85 oranında Hazine destekli kefalet sağlayacak.

 

GTO üyesi firmalardan kredi temini sırasında, Kredi Garanti Fonu'ndan talep edeceği kefalet başvuru bedeli olan &49;0,03 (on binde 3) dışında herhangi bir masraf veya komisyon talep edilmeyecek. Bu rakam 51 TL'yi geçemeyecek.

Diğer Haberler [Tüm Haberler]