Gaziantep Büyükşehir Belediyesi "S PLAKA" Kira İhalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi "S PLAKA" Kira İhalesi (Tamamlandı)

100 Adet S plaka serisi 30 yıl süreli kiraya verilecektir

Sayın Üyemiz,

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, resmi ya da özel kuruluşlara toplu taşıma hizmeti (servis) vermek amacı ile kullanılan ve Gaziantep İl sınırları içerisinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adına tescilli 27 S plaka serisine kayıtlı 100 adet plakanın 30 yıl süreyle kiraya verilmesine ilişkin ihale süreci başlamış olup, detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.